Goedkope Messi voetbalshirts kids Neem de controle over het Franse team! Deschamps zet Henry onder druk en streeft het w

Comments · 1188 Views

Goedkope Messi voetbalshirts kids Neem de controle over het Franse team! Deschamps zet Henry onder druk en streeft het wonder van Messi uit 2008

Goedkope Messi voetbalshirts kids Als de beste superster in het wereldvoetbal is Mbapp altijd het middelpunt van ieders aandacht geweest. Zijn superwaarde en kracht zullen immers altijd het middelpunt van ieders aandacht worden. Deze keer is ook de vraag of Mbappe zal deelnemen aan de Olympische Spelen in Parijs de focus van ieders aandacht geworden, het betreft immers een Olympische Spelen die in Frankrijk worden gehouden. Mbapp wil absoluut nog meedoen en glorie brengen in het land.

De wens van Mbappe om deel te nemen aan de Olympische Spelen in Parijs was ook bekend bij de Franse coach Deschamps, die altijd een trouwe supporter van Mbapp is geweest. Deschamps was deze keer geen uitzondering. Hij zei direct in het interview: "Als Mbapp besluit dat hij wil deelnemen aan de Olympische Spelen, zal ik hem steunen om deel te nemen aan de Olympische Spelen. Ons doel is ervoor te zorgen dat Henry een eersteklas Fransman heeft team om deel te nemen aan de Olympische Spelen."

Later zei voorzitter van het Franse Olympisch Organisatiecomit Estenger ook in het interview: Mbapp zei dat hij wil meedoen aan de Olympische Spelen, dat is geweldig. Natuurlijk wil hij meedoen en kan hij de grootste spelers ter wereld hebben. Of het nu Frankrijk is Zowel spelers als internationale spelers voelen veel trots.

Deze keer kwamen de voorzitter van het Franse Olympisch Organisatiecomit Esteiger en de Franse teamcoach Deschamps beiden naar voren om namens Mbapp te spreken. De superster lijkt stevig op weg te zijn naar de Olympische ploeg van Frankrijk. En als Mbappe het Olympische team betreedt, zal bondscoach Deschamps van Frankrijk U21 zeker direct worden genegeerd. President Mu was immers totaal niet bang voor Deschamps en de grote jongens binnen het Franse team op het WK. Op de Olympische Spelen heeft Henry als jonge coach geen recordgarantie, dus Mbapp kan hem volledig negeren.

Mbappe wil echter meedoen aan de Olympische Spelen, en hij is eigenlijk erg genteresseerd in lokale Olympische gouden medailles. Hij wil de volgende generatie voetbalkoning worden, heeft al een WK-kampioenschap en jaagt op Messi's wonder uit 2008. Het is nog steeds erg noodzakelijk om een ​​Olympisch kampioenschap te winnen.

Real Madrid heeft dit seizoen nog steeds een flink aantal blessures. Blessureproblemen komen vaak voor op het middenveld, de aanvallers en de verdediging van het team. Dit incident leidde er ook direct toe dat een groot aantal nieuwkomers en rotatiespelers bij Real Madrid speelkansen kregen. Dit gaf ook de talentvolle speler Dias, die eind dit seizoen uitgeleend werd aan Real Madrid, de kans om zichzelf te bewijzen.

In de halve finales van de Spaanse Supercup van dit seizoen liep Dias opnieuw lange afstanden, waarbij hij de doelman van de tegenstander direct inhaalde en in de 122e minuut een doelpunt scoorde. Na het scoren van dit doelpunt bereikten de statistieken van Dias dit seizoen 6 doelpunten en 3 assists. Je moet weten dat Dias niet veel speeltijd heeft en altijd in de rotatie heeft gezeten. Maar in een beperkte tijd kan Dias een uitstekende aanval spelen, zolang hij maar speelt. Qua tijd kan Dias dit seizoen n doelpunt maken in 91 minuten per wedstrijd.

Deze uitstekende efficintie plaatst hem ook op de eerste plaats in de efficintielijst van Real Madrid. Bellingham, die tweede staat, heeft gemiddeld slechts 92 minuten per wedstrijd om een ​​doelpunt te scoren. Anshuai is ook goed in het opleiden van jonge coaches, Dias speelde vorig seizoen voor Milan. Het was An Shuai die hem vroeg zijn lening te beindigen en terug te keren naar het team. Dit seizoen liet hij Dias ook op meerdere posities op het veld spelen, Goedkope voetbalshirts kids en Dias vertrouwde ook op zijn vechtlust en sterke psychologische kwaliteit om voortdurend doelpunten te maken.

Anshuai kan voor 20 miljoen euro als een schat worden beschouwd.Je moet weten dat Real Madrid ook 20 miljoen euro heeft uitgegeven om Dias te contracteren. Door de lening aan Milan kon Dias blijven trainen en verbeteren. Milan had er ook spijt van. Als Dias Dias vorig jaar resoluut zou uitkopen, zou hij zeker geld kunnen verdienen.

Comments