Al Ain - Al Hilal: Rahimi ble hat-trick-helt for UAE i semifinalen i ACL

Comments · 72 Views

Glem de ekstra 24 timene, Billige Fotballdrakt Liverpool hadde sannsynligvis ventet en mannsalder p dette. Klubben fra De forente arabiske emirater tok imot Al Hilals tungvektere i en semifinale i Asian Champions League, og takket vre en fascinerende frste omgang p 38 minutter satte de rivalene til veggs.Al Ain, som ble asiatiske mestere i 2003 og har vunnet to ganger siden, leder 4-2 etter det frste oppgjret, og er dermed enda et bemerkelsesverdig resultat fra et annet mesterskap.Hilal, som har vunnet fire ganger og ble nummer to s sent som i fjor, m slikke srene og komme seg p beina igjen, for det frste oppgjret ble vendt til motstanderens fordel p grunn av bde mot og evner.P Hazza bin Zayed Stadium onsdag kveld ble Hilal i store deler av kampen utslitt og rystet i sin grunnvoll, og det saudiske laget med 34 seire p rad ble endelig beseiret. Den verdensrekordrekken fikk en br slutt.Soufiane Rahimi slo til med et hat-trick, og Al Ains strste lyspunkt lyste opp enda mer, med sitt mlgivende og to konverterte straffer, noe som gjorde ham til turneringens toppscorer. Samtidig sendte det hjemmepublikummet i ekstase.Det gjenstr selvflgelig 90 minutter og mer av denne uavgjortkampen mellom to av Vest-Asias mest prominente klubber. Men forelpig drmmer Al Ain om sitt frste kontinentale mesterskap p mer enn to tir. Halvveis til finalen kan de i det minste fullfre det frste oppdraget i Riyadh om syv dager.
Det tok dem bare seks minutter p onsdag sette hjulene i gang Billige Fotballdrakter. Rahimi snappet opp en avbyd pasning, lp gjennom og skjt mesterlig under Mohammed Al Owais i Hilal-mlet. Det var marokkanerens niende ml i en svimlende sesong, og det sendte ham opp i teten p toppscorerlisten.Midtveis i frste omgang scoret Rahimi sitt andre. Etter 23 minutter ble han sendt forbi Hilal-forsvaret, og etter en lang VAR-kontroll for avgjre om han hadde vrt offside, satte den formsterke spissen ballen kaldt i ml fra straffemerket. Al Ain var i full gang, Hilal var i ferd med falle.Sju minutter fr pause hadde Rahimi og vertene en tredje. Denne gangen sprang Erik frem fra backplass, og da han avanserte inn i Hilals felt, ble han sltt ned av Ali Al Bulaihi. Hilal-forsvareren, som alltid har vrt en hovedperson, bedyret sin uskyld, og dommeren ble overbevist om konsultere VAR, men etter en evighet dmte han straffespark.Igjen sendte Rahimi Al Owais feil vei. Etter ha scoret tre ganger over to omganger i forrige mneds kvartfinaleseier mot Hilals naboer Al Nassr, trengte Rahimi 38 minutter p gjre det samme.
Men s fikk Hilal en tilsynelatende livline. Ikke lenge ut i andre omgang sendte Sergej Milinkovic-Savic et lavt innlegg fra hyre side inn til Malcom, haaland drakt barn som avsluttet fra kloss hold. Brasilianeren, som har hatt en fantastisk debutsesong i Hilal, tok tak i ballen og headet rett mot midtsirkelen.Men Al Ain slo tilbake p et yeblikk. Nok en gang ble Rahimi felt i feltet, denne gangen av Kalidou Koulibaly. VAR ble igjen tatt i bruk, og Kaku tok p seg ansvaret. Paraguayaneren, som tilbrakte tid i Saudi-Arabia med Al Taawoun, feide straffesparket opp i hjrnet.Hilal slo imidlertid tilbake. Det gjensto 12 minutter da Al Ain-keeper Khalid Essa gjorde en god redning p Milinkovic-Savic, men klarte ikke klarere. Da ballen var ls, svingte Salem Al Dawsari seg rundt og skrudde den i ml, samtidig som han dro Hilal tilbake fra avgrunnen.De har fortsatt en vei g. P stillingen 4-2 - Al Dawsari knuste en stolpe p overtid - stirrer den asiatiske fotballens store prestasjonsklubber, som mer enn noen gang er fulle av stjernetalenter, ned i tnnen.De kan ikke avskrives. Al Ain vil utvilsomt trenge en ny oppvisning i Riyadh neste uke. Men p en vill onsdagskveld i hagebyen beviste de at den 24 timer lange utsettelsen var verdt vente p.