Lewandowski scorer hattrick og gir Barcelona comeback-seier over Valencia

コメント · 48 ビュー

haaland drakt barn Barcelona overlevde en vanskelig frste omgang og slo Valencia 4-2 ved hjelp av et hattrick av Robert Lewandowski i andre omgang og et rdt kort til Valencias keeper Giorgi Mamardashvili mandag.P en regnfull kveld i Catalonia dominerte hjemmelaget ballinnehavet, men l under til pause p grunn av to forsvarsfeil.

Fermin Lopez sendte Barcelona i ledelsen med en nydelig heading midtveis i frste omgang.Valencia utlignet bare fem minutter senere takket vre en elendig inngripen fra keeper Marc Ter Stegen. Han snappet opp en lang ball 25 meter fra eget ml, men prvde vre for fancy, og Hugo Duro tok ham enkelt fra ham og lp ballen i det tomme mlet.

Fr pause tok Valencia ledelsen takket vre en annen elementr feil. Ronald Araujos feilsltte takling felte Peter Federico i feltet, og Pepelu satte inn straffesparket.Like fr pause endret kampen seg da Mamardashvili brukte hnden utenfor feltet for hindre en scoringssjanse fra haaland fotballdrakt Lamine Yamal og fikk rdt kort.Lewandoski headet inn utligningen p et hjrnespark etter 50 minutter. Barcelona mtte imidlertid vente helt til det 82. minutt fr de tok ledelsen igjen p en ny heading fra Lewandowski, etter at Valencia ikke klarte klarere en ny corner.

Genoa slr Cagliari 3-0 og bekrefter Serie A-status "Welcome to Wrexham" vender tilbake for en "neglebitende" sesong, sier Ryan Reynolds og Rob McElhenney Real Madrid-trener Carlo Ancelotti ber om unnskyldning for ha glemt tysk da han kom tilbake til Bayern Mnchen.Hattricket kom i det tredje minuttet av overtiden p et frispark fra 25 meter."Det var ikke lett, sa Lewandowski. "I frste omgang fant vi ikke noe rom i angrepet.Barcelona erstattet Girona p andreplassen og var 11 poeng bak Real Madrid. Madrid trenger fem av de siste fem kampene for sikre seg sin 36. spanske ligatittel.