Waar kun je goedkoop voetbalshirts kopen?

Comments · 158 Views

Waar kun je goedkoop voetbalshirts kopen?

Waar kun je goedkoop voetbalshirts kopen ? Pogba, ooit een van de beste middenvelders ter wereld, werd donderdag door de Italiaanse antidopingrechtbank voor de maximale vier jaar geschorst nadat de WK-winnaar positief testte op testosteron terwijl hij bij Juventus speelde.Hoewel Pogba zei dat hij in beroep zou gaan bij het in Zwitserland gevestigde Hof van Arbitrage voor de Sport, betekent het vonnis waarschijnlijk dat de Franse international die volgende maand 31 wordt geen verzachtende redenen heeft aangetoond voor zijn mislukte test.

Het positieve resultaat werd in september bekendgemaakt, voortvloeiend uit een examen dat op 20 augustus werd afgenomen na de wedstrijd van Juventus tegen Udinese. Pogba speelde niet in de Serie A-wedstrijd, maar zat op de bank.Pogba koos ervoor om geen schikking te treffen met het Italiaanse antidopingagentschap en daarom werd de zaak berecht voor de antidopingrechtbank van het land. Een persoon met directe kennis van de zaak bevestigde het vonnis aan The Associated Press op voorwaarde van anonimiteit, omdat het vonnis niet openbaar werd gemaakt vanwege de Italiaanse privacywetten.Pogba zei in een verklaring dat hij gelooft dat het vonnis onjuist is."Ik ben verdrietig, geschokt en diepbedroefd dat alles wat ik in mijn professionele spelerscarrire heb opgebouwd, van mij is weggenomen", zei Pogba. Als ik vrij ben van wettelijke beperkingen zal het hele verhaal duidelijk worden, maar ik heb nooit willens en wetens supplementen gebruikt die in strijd zijn met de antidopingregels.Waar kan je goedkoop voetbalshirts kopen ?

Het kan een heel jaar duren voor een CAS-uitspraak althans dat is de gebruikelijke tijdlijn, tenzij de ene partij aandringt op een versneld proces en de andere partij daarmee instemt.Een verbod van vier jaar is standaard onder de World Anti-Doping Code, maar kan worden verkort in gevallen waarin een atleet kan bewijzen dat zijn doping niet opzettelijk was, als de positieve test het gevolg was van besmetting of als hij substantile hulp biedt om onderzoekers te helpen. Na twee periodes bij Manchester United en Juventus te hebben gespeeld, stond Pogba bekend om zijn veelzijdigheid, lichamelijkheid en oog voor het doel. Toen hij in 2016 terugkeerde naar United, betaalde de club uit Manchester Juventus een toenmalige wereldrecord transfersom van 105 miljoen euro.

Pogba keerde in 2022 terug naar Juventus, maar kampte met blessures. Vorig seizoen speelde Pogba slechts zes wedstrijden in de Serie A voor Juventus en dit seizoen twee. Hij werd dat jaar uitgesloten van de deelname van Frankrijk aan de WK-finale vanwege een knieblessure.Pogba hielp Frankrijk het vorige WK te winnen door te scoren in de 4-2 overwinning op Kroati in de finale. Tussen 2012 en 2016 speelde hij 178 wedstrijden voor Juventus."Als professionele atleet zou ik nooit iets doen om mijn prestaties te verbeteren door verboden middelen te gebruiken en ik heb nooit medeatleten en supporters van de teams waarvoor of tegen wie ik heb gespeeld, geminacht of bedrogen", zei Pogba.

Comments